Jums reikės:
500 g. vištų širdelių
350 g. grikių
Raudonosios paprikos
Žaliosios paprikos
Geltonosios paprikos
1 svogūno
2 morkų
100 g. pomidorų padažo
1100 ml. vandens
Prieskonių: kario, druskos, čili bei juodųjų pipiriukų, lauro lapelių.

Gaminimas:

Širdeles nuplauname ir supjaustome į tris dalis, stambesnes į keturias dalis. Sudedame į verdantį vandenį ir verdame apie 20 min. Tuomet sudedame grikius, morkas bei svogūnus. Verdame apie 15 min. Kai grikiuose lieka šiek tiek vandens sudedame smulkintas paprikas, pomidoru padažą ir prieskonius. Ir verdame kol vanduo iš grikių išvirs.

P.s. kas mėgstate svogūniukus ir morkytes galite pakepinti aliejuje ir tik tuomet dėti į grikius.

Skanaus!!!