Galite valgyti kaip karštą patiekalą ar gaminant sumuštinius !!!
Jums reikės:
500 g. vištų kepenėlių
4 morkų
1 svogūno
1 kiaušinio
4-5 šaukštų manų kruopų
Prieskoniai: druskos, lauro lapelių, kario, juodųjų pipirų.
Gaminimas:
Susmulkintus svogūnus pakepinam aliejuje apie 2 min. Į svogūnus dedame stambe tarka sutarkuotas morkas ir dar pakepame 3 min. Kepenėles susmulkiname virtuviniu kombainu (arba galite sumalti). Tuomet maltas kepenėles sumaišome su kepintais svogūnais ir morkomis, išplaktu kiaušiniu. Į masę sudedame manų kruopas bei prieskonius. Viską išmaišome ir sudedame i skardą pateptą aliejumi ir pabarstytą džiūvesėliais.
Kepame 200 laipsnių karštumo orkaitėje
apie 30 min.